Conferința Flacăra Închinării 2012


 

IMPORTANT!!!

Inscrierile se PRELUNGESC pana Vineri, 30 Noiembrie, ora 12:00. Cei care nu se inscriu pe site sau la numerele de telefon afisate mai jos, o vor putea face la fata locului. Atentie insa,  taxa de inscriere va fi de 25 lei!

Locurile de cazare s-au ocupat!!! Nu mai este disponibil nici un loc de dormit. Multumim de intelegere.

Click AICI pentru a vedea programul conferintei.

Detalii despre conferinta

În fiecare moment al vieţii noastre de pe acest pamânt suntem angrenați într-o luptă. Iar noi…suntem chemați să fim biruitori!

Suntem chemați să ne ridicăm de jos, să ne scuturăm praful și să depășim obstacolele care ne apar în călătoria noastră spre țintă.

În drumul nostru spre Cer suntem plini de credință dar și de îndoială. Dragostea ne copleșește, însă frica își face apariția. Avem speranță… însă, uneori,  deznădejdea își face loc în viața noastră. Suntem biruitori, dar uneori suntem nevoiți să recunoaștem că…am dat-o-n bară. Suntem plini de putere divină și totuși, uneori ne simțim neputincioși. Avem bucurie, dar din păcate,  avem momente de tristețe.

Felul în care vom reacționa în fața obstacolelor care apar în fața noastră, va determina ceea ce mâine vom fi pentru Dumnezeu.

„V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri; dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea.” – Ioan.16:33

La Conferința Flacăra Închinării din acest an, vom vorbi despre obstacole și despre modul în care trebuie să le depășim.

Te invităm așadar, să iei parte la Conferința Flacăra Închinării 2012, pentru a învăța împreună despre cum trebuie să depășim obstacolele care apar pe calea credinței noastre.

Tema conferinței: „Eu vs. Obstacol. Lupta care mă definește!”

 

VORBITORI:

  • Vasilică Croitor – este autorul cărții „Răscumpărarea Memoriei”,  păstorul Bisericii Betleem din Medgidia, membru fondator al Agenției Penticostale de Misiune Externă din România și vicepreședinte în Comunitatea Regională Penticostală Constanța
  • Ghiță Dicoi – Pastor Biserica Flacăra Închinării din Alba Iulia
  • Florin Mitra – Pastor

Lauda şi Închinarea va fi condusă de trupa Bisericii Flacăra Închinării, din Alba Iulia.

Alți invitați: Luminița Ciuciumiș, trupa de pantomimă Flacăra Închinării.

Conferința va începe cu un ajun al conferinței în 30 Noiembrie și se va încheia în 2 Decembrie.

Intrarea este liberă la programul din 30 Noiembrie și la programul din 2 Decembrie .

Conferinţa propriu-zisă va avea loc sâmbătă, 1 Decembrie, începând cu ora 9:30.

Recepţia va începe sâmbătă, 1 Decembrie, de la ora 7:30.

Locaţia:Sala de baluri din cadrul Centrului Comercial Alba Mall

Taxa de participare este de 20 lei.  Această sumă NU include mâncarea!

Plata taxei de participare se va face la Banca Comercială Română, în contul RO88RNCB0318037687320001, pe numele titularului Lupean Alin Florin. La explicaţii, treceţi donaţie din partea lui… (treceţi numele dumneavoastră).

 

Înscrierea participanţilor

Se poate realiza:

  • Pe Internet. Pentru a vă înscrie la conferinţa Flacăra Închinării din acest an, trebuie să completaţi formularul de înscriere pe care îl găsiţi AICI. Taxa de participare se va achita în maxim 3 zile lucrătoare de la data completării formularului electronic.
  • La Biserica Flacăra Închinării din Alba Iulia, în zilele de duminică, înainte sau după terminarea serviciilor divine, care se desfăşoară între orele 10-12, respectiv 18-20. Persoanele de contact sunt: Lidia Frate şi Cristian Mariţ. În acest caz, la înscriere se va achita şi taxa de 20 de lei.

Termenul limită de înscriere este 27 Noiembrie. Taxa de participare pentru cei care s-au înscris în data de 26-27 noiembrie se va achita pâna cel tarziu Joi, 29 Noiembrie, ora 17.

Cazare: Nu se oferă cazare celor din judeţul Alba şi judeţelor limitrofe judeţului Alba.

Contact: Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail flacarainchinarii@gmail.com sau la numerele de telefon: 0742263834 – Cristian Mariţ; 0742775980 – Florin Lupean.

Parteneri Media: AlfaOmega Tv, Stiri Crestie .

Programul Conferinţei va fi afişat în câteva zile pe site.

 

1 Comment

  1. Alin Cristea6 years ago

    Croitor, nu Croitoru

Leave a Reply