Alexandra vorbește…Miracolul vieții

Alexandra vorbește…Miracolul vieții

fat-copil-nenascutHey, nu am scris de mult şi pentru asta îmi cer scuze, dar am avut un timp foarte aglomerat plus schimbari în viaţa noastră. Voi începe cu începutul. In data de 2 Mai 2013 eu şi soţul meu am primit o veste cum nu se putea mai imbucurătoare, o a doua liniuta roz a apărut pe un test de sarcină pe care l-am făcut. Un cadou perfect din partea lui Dumnezeu pentru familia mea.

De îndată ce am aflat am instalat o aplicaţie pe telefon care ne spune în fiecare zi ce este nou cu copilul ce se dezvoltă în pântecele meu. Ieri am fost la doctor si mi-a făcut un eco, şi era încredibil ce am văzut, un om în formare la 10 săptămâni şi 4 zile, chiar dacă degeţele nu sunt încă formate (sau nu sunt formate complet), asta nu-l împiedică să dea din mânuţe de numa’- numai. Apoi i-am văzut inimioara şi am auzit cum îi bătea de tare. Îmi dau lacrimile şi când scriu gândindu-mă ce miracol se ţese în mine. Doar Dumnezeu ar fi putut face asta posibil. Modul în care din 2 celule se formează un om e incredibil.

Ieri mai mult ca niciodată am realizat ce Dumnezeu măreţ avem, şi câtă atenţie în a ne crea, rămân pur şi simplu fără cuvinte. Dorinţa mea din ultimele luni este să mă apropii mai mult de Dumnezeu, să-l înţeleg intr-un mod mai personal şi se pare că îmi îndeplineşte dorinţa cum nu mă puteam gândi mai bine.

Săptămâna trecută m-am uitat la un video documentar „Inside the human body” se numeşte si nu este unul creat de creştini, şi totuşi până şi ei au realizat că faptul că ne-am născut este un miracol, modul în care fiinţa umană este formată, faptul că tu ai supravieţuit. Vorbea despre toate impiedimentele, pericolele,  barierele ce sunt în cale de la fecundare până la naştere, şi totuşi tu exişti. Nu eşti un accident, indiferent de ceea ce ţi-au spus cei din jur, indiferent de ce consideri tu, tu nu eşti un accident. Poate părinţii tăi nu te-au plănuit, sau nu te-au vrut, dar vrei să şti ceva? Dumnezeu te-a vrut, El te-a creat exact cum eşti, El a creat fiecare celulă din tine, şi deşi pare un proces natural modul în care celule se înmulţesc, se despart şi formează corpul uman, totuşi Dumnezeu le-a programat să fie aşa. În ciuda tuturor pericolelor şi barierelor care au fost în calea ta, încă înainte de a fi un corp, înainte ca să ai o inimă care să bată, tu exişti astăzi, şi asta pentru că Dumnezeu te-a vrut în primul rând.

Dacă până azi te-ai crezut un nimic, o greşeală, un accident, vreau să-ţi rezervi câteva minute şi daca poţi caută pe internet(Youtube) despre cum se formează un copil în pântec, şi apoi gândeşte-te că exact acelaşi drum l-ai parcurs şi tu, lasă-l pe Dumnezeu să te ajute să simţi, să simţi vibraţia şi bucuria faptului că exişti. Exact cum spune si David în psalmii lui, Dumnezeu te-a ţesut în pântecul, în uterul, în burtica (daca vrei) mamei tale. Nu mama ta, nici tatăl tău, nici natura nu a făcut asta, ci Dumnezeu a făcut asta, şi înainte ca tu să te fi putut vedea pe imaginea unui ecograf, Dumnezeu deja te vedea, EL te vedea în timp ce dintr-un ovul fecundat te-ai divizat în mai multe celule, El te-a văzut, se uita cu drag la tine gândindu-se la forma specială, şi unică în care vei arată, vei fi. Unii spun sau gândesc că am fost făcuţi după o matriţă. Eu vreu să spun că, chiar dacă ai fi fost creat după o matriţă, la naşterea ta matriţa ta s-a spart. Eşti unică, eşti creată într-un mod special,  eşti frumoasă, Dumnezeu se uită cu drag la tine.

Vreau să te rog să laşi aceste cuvinte să pătrundă în inima ta, dacă nu simţi nimic, roagă-l pe Dumnezeu să te ajute să simţi. Nu uita că El te vedea decând nu erai decît un plod, un ghemotoc (aşa cum e copilul din pântecul meu) şi în cartea Lui sunt scrise, încă de atunci, toate zilele tale.

El te-a creat unică,  cu o personalitate proprie, cu gândul unui caracter frumos, lasă-L să lucreze asta în tine. Fii ceea ce ai fost creată să fii!

Te imbrăţişez frumoaso!

A.W. + piticania asta frumoasa ce creşte în mine;)

Share this:

1 Comment

  1. Bothaza Daniela5 years ago

    Ma bucur pentru tine!Te asteapta niste luni superbe.E o minune ce se dezvolta in pantecele noastre,dar cand vezi tu si sotul tau cum se dezvolta „minunea” ve-ti fi pur si simplu coplesiti! :* Multa binecuvintare!

Leave a Reply