Anca vorbeşte…”Este timpul”

Anca vorbeşte…”Este timpul”

Mă bucur să vă spun spun din nou bun venit la rubrica ” Între noi fetele”. Sunt Anca Dumitraşcu, gazda voastră la această rubrică şi împreună cu prietenele mele, în fiecare saptămână vom lăsa inima lui Dumnezeu să se reverse, ne vom face vulnerabile, vom împărtăşi ceea ce arde în inima noastră, experienţele pe care le avem cu Dumnezeu, minunile pe care El le face în viaţa noastră. Vom încerca să vă răspundem la întrebari, atingând subiecte tabu  şi ne vom pune la dispoziţia Duhului Sfânt pentru a vă sluji… pentru că este timpul restaurării! Este timpul ca fetele şi femeile să se ridice, să descopere o pasiune proaspătă pentru viaţa lor, să îşi înalţe glasul cu putere, să aducă viaţa în jurul lor!

Este timpul…

Tu eşti un vis născut în inima lui Dumnezeu, El are un destin pentru viaţa ta! Indiferent ce au spus unii şi alţii despre tine, indiferent ce ai spus tu despre tine, este timpul să aliniezi cuvintele tale şi ceea ce crezi despre tine la ceea ce El crede şi spune despre tine” Căci Eu cunosc planurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, planuri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.”- Ieremia 29:11

Lasă ca fiecare fibră din tine să fie inundată de adevărul despre tine, ca mintea să-ţi fie înnoită şi să ştii care este scopul Lui pentru viaţa ta. Opreşte-te să-ti mai trăieşti fricile şi îndrazneşte să-ţi trăieşti visele pe care Dumnezeu le-a născut în inima ta. Dumnezeu a lăsat peste fiecare o ungere specială potrivită cu chemarea pe care o avem. Şi toate experienţele prin care trecem ne pregătesc şi ne echipează pentru destinul şi chemarea noastră, căci „ Noi ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu, a celor ce sunt chemaţi în conformitate cu planul Său „-Romani 8:28. Aşa că spune  NU oricărei minciuni şi intimidări cu care diavolul vine împotriva ta, ridică-te şi declară: „dacă nu treceam pe acolo, nu eram pregătită pentru acum”!  Spală-ţi faţa, ieşi din închisoarea trecutului, „scutură-te de ţărână! Ridică-te şi şezi, dezleagă-ţi legăturile de la gât…”Isaia 52:2. Unge-ţi faţa cu o atitudine nouă, căci atitudinea iţi determină altitudinea! Atitudinea pozitivă, după voia lui Dumnezeu, te va face să străluceşti şi iţi va da o nouă perspectivă, te va ajuta să vezi lucrurile aşa cum le vede Dumnezeu şi să ştii ce strategie trebuie folosită în fiecare luptă pe care o ai de dus!

Dumnezeu are un timp al binecuvântării! Poate că de multe ori diavolul a reuşit să-ţi fure binecuvântarea, sau l-ai lăsat să ţi-o ia prin faptul că ți-ai lăsat locul gol, dar de data asta e timpul să lupţi pentru ceea ce Dumnzeu a pregătit pentru tine, să stai în locul de strajă şi să aştepti, căci promisiunile Lui sunt sigure şi neîndoielnice, iar binecuvântările Lui sunt ireversibile.  Iar dacă întârzie – aşteaptă, căci se vor împini negreşit!(Habacuc 2:2).

Este timpul să ne ridicăm şi să strălucim, să dăm pe faţă minciunile diavolului şi să intrăm în destinul nostru, este timpul SĂ VORBIM…

Anca Dumitrascu

® Flacara Inchinarii Media

Share this:

Leave a Reply