Interviu cu Alex Tascu

Ce ne poti spune despre tine; si cum a fost intalnirea ta cu Isus?

Sunt un simplu om, care se pocaieste in fiecare zi. Intalnirea mea cu Hristos nu a fost una simpla.

Eu nu l-am cautat, nu vroiam sa aud de Dumnezeu, El m-a cautat si in toata alergarea mea m-a oprit. A trebuit sa-mi pierd ambii parinti la interval de sase luni pentru a ma pocai. Apoi, boala, suferinta si necaz… asa a lucrat Domnul cu mine : prin zdrobire.

Vorbeste-ne, te rog, despre implicarea ta in radio.

Am fost chemat sa-mi depun marturia de cei de la radio. Ei au vazut ca ma descurc bine si mi-au propus sa realizez o emisiune, apoi am devenit manager in radio, mai apoi director… dar, pana va vorbesc de functii… Dumnezeu imi pusese radioul pe inima si el devenise o parte din mine! Acum, prin radio, vad oameni mantuiti si cercetati de Tatal meu prin muzica , Cuvant….

Anul trecut, s-a intamplat ceva “neasteptat” in viata ta, ce anume a fost, cum ai primit vestea si ce a urmat dupa ?

Da, am fost diagnosticat cu cancer, atunci cand alergam pentru Domnul, cand aveam o viata traita aproape de El; si tocmai de aceea am luat situatia ca pe o incercare, si nu ca pe o pedeapsa.

Cum era intelegerea ta fata de Dumnezeu, cum il percepeai in momentele tale grele???

Il vedeam mult mai aproape de mine, il iubeam mai mult. Atunci cand cei din jur nu mai aveau rabdare cu mine sau chef de mine, Domnul nu m-a parasit niciodata! Deci, eu oricum eram in necaz, asa ca trebuia sa trec pe acolo, dar cel mai frumoas lucru a fost ca nu am trecut de unul singur. Si tot in perioada aceasta, am copmus cele mai frumoase cantece : « Alege sa Traiesti », « In mana Ta » si multe altele…

Dumnezeu s-a atins de tine intr-un mod extraordinar . Te rog, povesteste-ne despre momentul in care Dumnezue a facut minunea,  despre implicarea lui in tot ce insemna Alex Tascu.

Alex Tascu nu inseamna altceva decat indurarea lui Dumnezeu si dragostea Lui. El mi-a dat zile , mi-a dat viata in continuare… Dupa operatie si citostatice, mai ramasese un ganglion in organism, ceea ce punea in continuare sub semnul intebarii sanatatea mea. Dar, in urma cu o luna, dupa ce mi-am facut analizele la Paris, analizele au iesit bine : adica, nu mai este nici o celula de cancer sau ganglion.

Stiu ca ai scos un album impreuna cu Hope Band: « Alege sa Traiesti ».  Povesteste-ne cum , cand si de ce ?

Da, este un album care vorbeste despre mine. Pe 1 iunie 2010 a fost lansat in Bucuresti, la Biserica Betel, impreuna cu HopeBand,

Alin Timofte, si cei de la Catre cer-Cornel Ursache. Este o muzica linistita, care se adreseaza in primul rand Sufletului.

Acum : un gand pentru noi, cei care iti citim interviul.

Traiti frumos, ca in timpul zilei, aproape de Dumnezeu. Nu am scris prea multe pentru ca sa nu ies in evidenta eu. Sincer, aleg sa vorbesc putin mai bine pentru a se vedea in mine ceea ce Dumnezeu face… Stiti, unii complica lucrurile, dar eu cred ca omenirea are nevoie azi de fapte, si nu de vorbe… Multe binecuvantari, sanatate si sa ramaneti aprope de Domnul, ascultand HopeBand si Alex Tascu la Radio Hope :)))

www.radiohope.ro si www.hopeband.ro poate va sunt utile… Pe curand, Alex Tascu.

Interviu realizat de Ramona Ciobanu

® Flacăra Închinării Media

Share this:

18 Comments

 1. Alecs7 years ago

  Asa e Alex trebuien sa traim in simplitate Ce apreciez eu la voi ca slujiti Tu si Hopeband. Va asteptam pe la cluj! Mergeti tot asa ininte si veti culege roadele!

 2. Shery7 years ago

  Si la Oradeea va asteptam! Alex a fost prea modest aici si putin la cuvinte , are mult mai mult de spus! Dabia astept sa aud toata experienta si boala prin care a trecut El.Si despre trupa cum reusesc ei sa ramana asa smeritit! \gbu. eu sunt verisoara lui Alecs.

 3. Roxana Dumitrescu7 years ago

  Multumim lui Dumnezeu ca mai sunt si oameni buni care slujesc pt El, ci nu pentru interese! Multumim si pentru echipa flacara inchinarii si bininteles acestei trupe HopeBand! Va doresc personal anii multi inante!!!

 4. raluca7 years ago

  daca esti un om simplu, de ce iti faci atata publicitate si il promovezi pe Dumnezeu prin vanzarea cd-uriilir tale??? ai spus: „Nu am scris prea multe pentru ca sa nu ies in evidenta eu. Sincer, aleg sa vorbesc putin mai bine pentru a se vedea in mine ceea ce Dumnezeu face… Stiti, unii complica lucrurile, dar eu cred ca omenirea are nevoie azi de fapte, si nu de vorbe… Multe binecuvantari, sanatate si sa ramaneti aprope de Domnul, ascultand HopeBand si Alex Tascu la Radio Hope :)))”
  te asigur eu ca Dumnezeu nu are nevoie de asta!!

 5. Ramona Ciobanu7 years ago

  Raluca draga suntem chemati sa iubim ,nu sa judecam sau sa criticam adevaratii luptatori…stii e o vorba: oamenii destepti creeaza evenimentele pe cand ceilalti doar le comenteaza…

  nu cunosti persoana si vorbesti,si probabil habar nu ai ce insemna suferinta – ignoranta e cea mai bruta bestie draga mea…
  fii binecuvantata draga mea

 6. Betuel7 years ago

  Pt. Raluca.

  Dumnezeu are nevoie de judecata ta? Te asigur ca nu!

 7. Symy7 years ago

  Da, suferinta transforma, iar prin zdrobirea vasului se imprastie mireasma frumos mirositoare. Domnul sa te intareasca Alex in tot ce vei face. Aici jos lupta unui crestin nu e usoara, dar cu ajutor de Sus vei fi mai mult decat biruitor in toate. Cantecele de pe album sunt intr-adevar pentru suflet, dar pentru unul sensibil, care a cunoscut durerea, doreste iertarea si dragostea celui Atotputernic. Mergi inainte cu puterea pe care Domnul ti-o va da…El are planuri mari si minunate pentru tine pentru ca Ii apartii!

 8. Bogdan7 years ago

  PT Raluca.

  Din cauza ca sunt prea multi ca tine ne uitam cum ajung alte tari sa aiba band-uri care suna bine si compoziti peste conpoziti. Ca si artist iti spun ca daca nu te stie lumea mori de foame si asa arta nu se apreciaza pt ca sunt oameni si oameni.Tu cine crezi ca le plateste baietilor de la Hope Band sa isi faca album??? Si stiu numeroase exemple de formatii crestine care membrie ei lucreaza ca sa faca bani in diverse locuri ca sa scoata un album care pretul pleaca de la cateava mii de euro.Oameni astia platesc un pret de care tu habar nu ai dar sti sa judeci in schimb..Cine crezi ca le cumpara instrumntele si toata aparatura??? Din ce bani ?? Si pe langa asta mai trebuie sa mai intretina si o familie..Dar in schimb iti place sa asculti muzica lor sau a altora ne stiind ca platesc un pret.

  Din cauza asta sunt cateva trupe care pot sa le numar pe degetele de la o mana care aduc ceva de calitate.Din cauza ca sunt prea multi ca tine.

 9. david7 years ago

  il cunosc si interviul e adevarat

 10. Ramona Ciobanu7 years ago

  Alex esti un Invingator! Si tot ceea ce esti si ce faci il reflecta pe Isus! Sunt onorata sa te cunosc!!!
  Iar cat despre vorbele rautacioase ale unor oameni care altceva nu stiu sa faca: Dl va lupta pt tine!!!!! Fii tare si mergi inainte!!!

 11. ADELIN7 years ago

  Nu suntem chemati sa judecam..asa este insa sincer sa vedem si putin realitatea…peste tot am vazut ca posteaza tarile prin care lumea-l cheama sa cante,,,,spune-mi cu ce ne ajuta pe noi sa stim asta? Fi sincera si posteza comentariul acesta si totodata comenteazal..cu multa stima pt RAMONA

 12. Ramona Ciobanu7 years ago

  Stii nu suntem chemati sa judecam cum ai spus si tu Adelin draga, tot ce putem noi sa facem e sa iubim…oamenii de aceea au fost lasati sa fie iubiti…
  eu am un vis maret: sa iubesc cu dragostea lui Isus cu care si El a iubit, de restul se va ocupa El,restul nu mai e treaba noastra ci a Lui…

  fii binecuvantat Adelin
  p.s apreciez dragostea ta cu care ai lasat commentu…ai tot respectul meu

 13. Ionut Dura7 years ago

  @Adelin: chiar daca nu mi-ai lasat mie intrebarea raspunsul ar putea fi: posteaza tarile prin care merge sa cante pentru ca sunt mai putine. Daca le-ar posta pe alea unde nu merge, nu ar incapea.. :)). Cred ca ai postat in gluma si ti-am raspuns la fel. Fii binecuvantat

 14. Ramona Ciobanu7 years ago

  Ionut astfel de oameni nu poasteaza in gluma iti spun eu 🙂

 15. Ionut Dura7 years ago

  stiu 🙂

 16. Sami Miclea7 years ago

  Sa critici e usor, sa pui mana si sa vezi cum se face o piesa e un „piculet” mai greu, multi stim sa criticam, dar nu stim sa apreciem..daca tot au muncit pentru a scoate acel cd , de ce nu l-ar si vinde? S-au tu crezi ca pocaiti traiesc doar cu aer? Furtul pieselor de pe net a devenit o obisnuita la pocaiti, dar iti place piesa nu? Pune mana si da si tu un ban, daca nu o dai pentru trupa da-o pentru lucrarea lui Dumnezeu, apreciaza oamenii minunati care se implica si fac ceva, nu stau pana fac paianjeni..

 17. Ramona Ciobanu7 years ago

  Isus, Fiu de Dumnezeu nu si-a permis sa distruga si sa zdrobeasca prin vorbe, atitudini nici macar „mucul care mai fumega”…si noi oamenii cine suntem sa o facem ? – sa ia piatra si sa arunce cel care e fara pacat…

 18. Mihaela Bodnar7 years ago

  Dumnezeu e mare,puterea lui e imensa poate vindeca orce boala numai noi sa avem incredere in el.Si sora mea foarte tanara cu 23 de ani insarcinata cu primul copilas a trecut printr-o boala cumplita un cancer a pierdut si sarcina pentru ca a fost un cancer ovarian ,dar DOMNUL A FACUT O MINUNE , NU A MAI RAMAS NICI URMA DE CANCER.Acum asteapta ca Domnul sa-i doruiasca un copilas daca este voia lui.Doar atat treb sa fin rabdatori si sa avem credinta in Domnul nostru isus.

Leave a Reply