Jean-Luc Trachsel – Director la International Association of Healing Ministries, la Conferinta Flacara Inchinarii de la 1 Decembrie – Alba Iulia

Jean-Luc Trachsel – Director la International Association of Healing Ministries, la Conferinta Flacara Inchinarii de la 1 Decembrie – Alba Iulia

Jean-Luc Trachsel, născut în Elvetia în inima Europei, este a 5-a generație dintr-o linie genealogică lungă de creștini puternici. Încă din copilărie, Dumnezeu a pus o chemare puternică în inima lui de a înainta Împărăția Lui și de a răspândi Cuvântul Lui.  Împreună cu soţia sa, a fost pe 5 continente, a vizitat peste 60 de țări, şi a slujit în tot felul de circumstanțe şi situații. Vei descoperi că învățătura lui este intrigantă şi dinamic inspirată de Duhul Sfânt.

De la început, în timp ce urma studiile pentru a fi consultant financiar, Dumnezeu l-a poziţionat într-o conjunctură de conducere într-o bancă elvețiană. După ce a studiat la Universitatea Oral Roberts din Statele Unite ale Americii, s-a întors în Europa să continue chemarea pe care Dumnezeu o avea pentru viaţa lui.

Tată a patru copii, el petrece timp de calitate cu familia sa şi este de asemenea un om de afaceri de succes.
Dumnezeu a pus pe inima lui un mesaj puternic pe care să-l aducă trupului lui Cristos, într-o nouă dimensiune, printr-o revelaţie și aplicabilitate care permite deschiderea drumului dinspre Dumnezeu spre biserică. Darurile lui în învățare îi inspiră dinamic pe ascultători şi supranaturalul are loc prin semne, minuni şi descoperiri: mulți sunt vindecaţi miraculos şi schimbaţi radical(mântuiți).

În luna februarie a acestui an,  invitat la o  conferinţă de lideri din Stuttgart, unde au participat în jur de 1500 de lideri din Europa , a avut o descoperire despre trezirea din România, trezire anunțată prin Duhul lui Dumnezeu în diferite cadre şi prin diferiţi oameni din întreaga lume.

Este un vorbitor apreciat la nivel mondial, şi este o onoare sa-l avem cu noi în acest an, la  Conferinta Flacara Inchinarii, de la 1 Decembrie – Alba Iulia.

Pentru inscrieri si detalii despre conferinta, accesati site-ul www.conferinta.flacarainchinarii.ro

 

Share this:

Leave a Reply