Prieteni…

…vorbim de prieteni, în maniera așteptărilor noastre, ce dorim să ne ofere prietenii noștri….

Dar e important să fim NOI, prietenii pe care așteptăm să îi avem… pentru că DRAGOSTEA SE ÎMPARTE!…nedăruită, moare.

Rămâi un prieten care doar primește, sau dăruiești și tu la fel?….

… din experiență spun, că de la o vorbă până la fapte, e un drum destul de lung și că prietenii nu se nasc, se fac!

O prietenie adevărată este rodul unui” preț” plătit și o investiție în construirea unei relații.

Trăim într-o lume condiționată de așteptări si reacții. Și prietenii adevărați, cei care zâmbesc chiar dacă inima le e pârjolită, au așteptări și reacționează, ca doar prietenii prietenilor, înainte de toate, sunt oameni!

Prietenii au și ei limite, nu sunt indestructibili, de neatins…au suflet, minte și o inimă…prietenii au nevoie de prieteni!

Prietenii sunt acei oameni care știu să uite de ei înșiși pentru cei din jur, să-și ascundă lacrima când tu suferi și să-ți arate doar acel zâmbet care te face să simți că nu ești singur…

Zâmbetul unui prieten este o atingere de mână…

Nu trebuie să ai cuvintele lui, el îți oferă bătăile inimii. Uneori, a fi prieten, înseamnă să taci…dar să fii! Să fii gata, să fii ACOLO.

Prietenul nu-ți cere perfecțiunea, îți știe slăbiciunile și totuși rămâne lângă tine…râde când faci o prostie și tot cu zâmbetul pe buze îți spune să te îndrepți, chiar dacă râsul lui înseamnă, în cazul acesta, integritate și fermitate. Prietenul nu te folosește, nu te pizmuiește, nu te judecă…prietenul te îmbrățișează.

Prietenii trec prin viața ta și îți impactează trăirea, nu poți să rămâi același…umbli prin lumea aceasta și porți în tine parte din prietenii tăi.

Prietenii trec,toți trecem… dar ei rămân pentru veșnicie marcați în sufletul tău.

Fii tu prietenul după care tânjești…fii omul potrivit la timpul potrivit, lasă urme în viața celor de lângă tine iubindu-i așa cum numai un singur OM a știut să o facă perfect, Isus Hristos, prietenul nostru.

Luminița Ciuciumiș

® Flacăra Închinării Media

Share this:

Leave a Reply